ZAŠTO IZLAGATI NA

Sarajevo4walls

Sajam „SARAJEVO4WALLS“ je od momenta svog osnivanja postao mjesto okupljanja i promocije svih značajnih proizvođača iz regiona i Europe. Omogućavamo Vam da Vaš nastup na Sajmu postane svojevrstan forum za prezentaciju Vaših proizvoda i usluga, kao i ambijent u kojem će se posjetioci ugodno osjećati.

Sajam je jedini prodajni i marketinški medij koji unaprijed osigurava kvalificirane posjetitelje na štandu vaše kompanije u direktnom (face to face) prodajnom okruženju, a koji investiraju svoje dragocjeno vrijeme i troškove da bi bili na sajmu. Upravo iz tog razloga sajam uistinu predstavlja izvanrednu marketinšku priliku.

Mi Vam možemo ponuditi mogućnost predstavljanja Vaših proizvoda pred približno 30.000 potencijalnih kupaca. Prosječna godišnja posjeta salona namještaja odnosno salona sa opremom za uređenje enterijera i eksterijera je 1200 posjetilaca.

Sajam predstavlja jedinstvenu priliku da se na jednom mjestu sagledaju svi noviteti dizajna enterijera i eksterijera, kompletna produkcija domaćih i proizvođača iz regije te uglednih svjetskih kompanija.


Izlaganjem na sajmu SARAJEVO4WALLS možemo Vam pomoći u slijedećim aspektima:

1. Povećanje prodaje putem novih narudžbi

2. Poboljšanje odnosa sa trenutnim kupcima

3. Istraživanje tržišta

4. Otvaranje novih tržišta ili područja

5. Dobivanje medijske pažnje

6. Provjera konkurencije

7. Provođenje (organizacija) prodajnih sastanaka u vezi s eksponatima