Međunarodni sajam namještaja, uređenja enterijera i eksterijera, tehnike i prateće industrije

Sarajevo4walls

Međunarodni sajam namještaja, uređenja enterijera i eksterijera, tehnike i prateće industrije "SARAJEVO4WALLS" predstavlja sajam koji je nastao kao ideja ali i potreba proizvođača namještaja iz Bosne i Hercegovine.

Ovaj sajam predstavlja najveći specijalizirani sajam namještaja te uređenja enterijera i eksterijera u BiH sa veličinom od 12.000 m2. Sajam ima mogućnost širenja svojih kapaciteta na maksimalnih 30.000 m2 što predstavlja cilj za 2027 godinu, odnosno na desetu godinu realizacije.

Sajam se održava u glavnom gradu BiH Sarajevu koji predstavlja najveći turistički centar jugoistočne Europe. Sajamske hale su smještena na području Olimpijskog kompleksa "Huan Antonio Samaran - ZETRA".

Sajam je mjesto koje tokom četiri dana postaje bitna tačka susreta svih koji su povezani sa industrijom ali i onih koji su zainteresovani za nju.

Sajam "SARAJEVO4WALLS" je manifestacija na kojoj posjetioci mogu da vide najbolja i najsavremenija rješenja u oblasti industrije namještaja.

Četverodnevni međunarodni događaj okuplja poslovne ljude, kompanije posvećene inovacijama, vrhunskom dizajnu, kvalitetu i funkcionalnosti namještaja, ali i mlade dizajnere koji predstavljaju novu kreativnu i pokretačku snagu. Isti će biti mjesto susreta proizvođača namještaja, distributera, dizajnera, inženjera, arhitekata ali i šire javnosti.